Nationale Studenten Enquête. Laat je horen. Wij luisteren

18 januari 2017

De jaarlijkse Nationale Studenten Enquête (NSE) is er weer. Iedere student ontvangt namens Avans een mail van Studiekeuze123 om deel te nemen. Wij hopen dat zoveel mogelijk studenten de enquête invullen.

Jouw mening wordt namelijk gebruikt om de kwaliteit van ons onderwijs écht te verbeteren. Laat je horen. Wij luisteren.

Paul Rüpp, de voorzitter van het College van Bestuur legt in deze videoboodschap uit waarom het zinvol is om mee te doen:

Basis voor verbeteracties

Avans Hogeschool neemt de resultaten van deze enquête zeer serieus. Daarom is het belangrijk dat je meedoet. Ook al ben je ouderejaars en vulde je de enquête al eens eerder in.

Jij en studenten na jou hebben hier profijt van. Zo verbeterde Avans in 2016 naar aanleiding van de NSE:

• het aantal stopcontacten,
  • het aantal stiltewerkplekken, en
  • de begeleiding bij stages.

Win een reischeque of cadeaubon

Met het invullen van de NSE maak je kans op meerdere leuke prijzen. Onder andere:

• een reischeque van € 2.000,-,
  • 10 waardebonnen van € 400,- voor de kamerhuur, collegegeld, boeken...
  • 265 Bol.com cadeaubonnen van € 20,-

Mobiel invullen

De NSE kun je ook invullen op je smartphone of tablet. Je kunt tussentijds opslaan en moeiteloos wisselen tussen laptop, smartphone, tablet en pc.

De enquête loopt tot en met 12 maart. Als je niet mee wilt doen kun je je afmelden. Je krijgt dan geen herinneringsmails meer.

Wat is de Nationale Studenten Enquête?

De NSE is het grootschalige onderzoek naar de kwaliteit van Nederlandse hogescholen en universiteiten waarbij de mening van de studenten centraal staat. De landelijke organisatie is in handen van Studiekeuze123. Het Leer- en Innovatiecentrum van Avans Hogeschool coördineert samen met de opleidingen de interne organisatie.

De resultaten uit de NSE vormen onder andere de basis voor ranglijsten van Elsevier en Keuzegids.

Wil je meer weten? Lees deze veelgestelde vragen over de NSE.

Laatst bijgewerkt op 25 januari 2017.