Hogeschoollaan drie weken dicht

9 oktober 2018

Vanaf maandag 15 oktober is Xplora Hogeschoollaan drie weken gesloten. Dit is onvermijdelijk omdat er een grote, interne verhuizing plaatsvindt. De online dienstverlening blijft wel open voor vragen en ondersteuning.

Xplora Hogeschoollaan gaat dicht van maandag 15 oktober tot en met vrijdag 2 november. De boeken van de 1e en 2e verdieping worden verplaatst naar de begane grond. Er worden kasten afgebroken en opgebouwd en de vloeren en de stoelen worden schoongemaakt. Ook worden er nieuwe stopcontacten aangelegd.

Dit alles bij elkaar veroorzaakt zoveel geluidsoverlast en stof dat het onhoudbaar is om Xplora tijdens de verhuizing open te houden.

Online dienstverlening blijft open

Online blijft Xplora Hogeschoollaan gewoon in bedrijf:

• Via de website xplora.avans.nl kun je de databanken, e-books en tijdschriften gebruiken

• Voor vragen kun je Xplora:
  • Afspraken voor ondersteuning kun je gewoon langs een van deze wegen maken

• Geleende materialen verleng je online via de website. Deponeren in de brievenbus bij de ingang of afgeven bij een andere Xplora kan ook.

• Voor het lenen van een rekenmachine, een woordenboek of voor het ophalen van een reeds gereserveerd boek kun je in de sluitingsperiode terecht bij Xplora Lovensdijkstraat

• Over de geplande afspraken met Multimedia Support voor het gebruik van apparatuur en ruimtes wordt contact met je opgenomen. Mail multimediasupport.Breda@avans.nl voor vragen en oplossingen.

Begrip gevraagd

In eerdere berichtgeving hebben we gemeld dat Xplora open zou blijven tijdens de verhuizing. Deze situatie bleek echter onhoudbaar. Na 2 november hopen wij jullie in een schone en nieuw ingedeelde Xplora te ontvangen.

Medewerkers Xplora

Laatst bijgewerkt op 11 oktober 2018.