Xplora Lovensdijkstraat is open

31 augustus 2015

Bekijk de foto's direct op Flickr als de widget hierboven niet goed laadt.

Nieuwe Xplora

In Breda is aan de Lovensdijkstraat 61 een nieuwe Xplora gebouwd van vier verdiepingen. De ruimtes zijn vanaf 31 augustus volop in gebruik.

Voorgeschiedenis

Aan het begin van de bouwfase bezocht een team van studenten, architecten, docenten en andere medewerkers de bouwplaats.

Brainstormsessie

Tijdens een brainstormmiddag bespraken ze in het Xplora Innovatielab ideeën voor de verdere inrichting. De sessie begon met een presentatie door de architecten. Daarna werd in gevarieerd samengestelde groepen gepraat over werkplekken, flexibele ruimtes, academietafels en loungeplekken.

Ook was er tijd om samen te denken over de ‘gedroomde Xplora’: hoe ziet die er dan uit? Daarbij vulden de groepen elkaars dromen aan. Studenten presenteerden aan het eind van de middag de wensenlijstjes. De vele ideeën zijn uitstekende input geweest voor de invulling van het interieur.

Laatst bijgewerkt op 15 oktober 2015.