Xplora

Engels op B2-niveau (Rosetta Stone)

Met de gratis online talenmodule van Rosetta Stone Advantage spijker je jouw Engels bij waar en wanneer je maar wilt. De zelfstudie is afgestemd op jouw interesses en je huidige taalniveau. Je traint daarbij je luister-, lees-, schrijf- en spreekvaardigheid.

Achtergrond

Avans Hogeschool legt de lat hoger voor het eindniveau Engels. Het beroepenveld verandert. En daar sluit ons onderwijs bij aan. Vanaf 2020 zwaait elke Avans student af met Engels op B2. De Language Training van Rosetta Stone helpt studenten en opleidingen om dit voor elkaar te krijgen.

En, als je de smaak te pakken hebt: je kunt verder tot Engels op C1!

Voordat je begint…

Er zijn meerdere webcasts die uitleggen wat er mogelijk is. De Language Training webcast geeft een goede eerste indruk hoe het werkt.

Andere webcasts gaan over de testen en de mobile app (alleen voor iOS). Het gebruik van de app wordt door Avans niet ondersteund.

Starten met Rosetta Stone

Alle studenten en docenten hebben toegang met hun Avans-inloggegevens.

Start hier met de Rosetta Stone campus

Pas zonodig je Adobe Flash-instellingen aan om succesvol te kunnen werken met de training. Kijk voor uitleg op de Rosetta Stone talenpakket site van Avans.

Ook kun je de taal van de interface omzetten van Engels naar Nederlands via je naam (rechtsboven) en Choose an Interface Language.

Ondersteuning en begeleiding

De online support-desk van Rosetta Stone kan helaas niet gebruikt worden. Maar de website biedt volop informatie via de Advantage For Business supportpagina.

Inhoudelijke vragen stel je aan de vakdocent Engels van je eigen academie. Geef een duidelijke toelichting, want niet elke opleiding gebruikt Rosetta Stone.

Functionele of technische vragen stel je via rosettastone@avans.nl.

Het Avans Language Center biedt aanvullende mogelijkheden om achterstanden in je Engels bij te spijkeren. Meer hierover op de Avans Engels B2 programma-site.

Laatst bijgewerkt op 21 februari 2017.