Xplora

print

Multimedia-ondersteuning

Bij een multimediavraagstuk gaat de docent of student zelf aan de slag met een van onze medewerkers. Onze ondersteuning kan in verschillende stadia plaatsvinden:

Download Audiovisuele formats

Voorbereiding

Met een intake wordt aan de hand van onze AV-formats een gesprek gevoerd over het aanstaande project. Er wordt besproken welke werkwijze en welk product past bij het beoogde doel.

Na de intake kun je beginnen met het schrijven van een script. Ook voor het scriptschrijven is er een schrijfinstructie mogelijk, zijn er templates voorhanden of kunnen we herzieningen bespreken van wat je al eerder geschreven hebt.

Productie

Tijdens de opname en montage van het eindproduct helpt Multimedia Support jou graag op weg. Je leert de apparatuur in de studio en montageruimte te gebruiken en je krijgt tips waarmee je valkuilen kunt voorkomen. Het ServicePunt leent de foto- en videocamera's en voicerecorders uit.

Publicatie en evaluatie

Na de productie kan het eindproduct met onze hulp gepubliceerd worden op MyMedia. Je plaatst, beschrijft en deelt jouw product met dit mediaplatform van Avans.  Bovendien kun je met de uitgebreide analytics van MyMedia het gebruik van je publicatie evalueren.

Laatst bijgewerkt op 23 september 2022.