Ambitiemonitor: laat ons weten of we op de goede weg zijn!

3 december 2021

Ons onderwijs verandert om aan te sluiten op de toekomst. Werk en opleiding vragen om meer flexibiliteit. Avans wil daarom studenten opleiden die wendbaar en veerkrachtig zijn, zodat ze met veel kennis, vaardigheden en inzichten de arbeidsmarkt betreden.

Wat vind jij?

De eerste veranderstappen voor Ambitie 2025 zijn gezet. Hoe ervaar jij zelf die veranderingen? Met de Ambitiemonitor meten we hoe Avans het tot nu toe doet. Jij hebt zoals elke student in de mail een uitnodiging gekregen om deel te nemen. Klik op de link in de mail en vul de monitor in. Het invullen duurt maximaal 10 minuten en kan nog tot en met 17 december.

Challenge us!

Maak naar aanleiding van het invullen van de monitor een leuke foto of korte video. Dat mag van alles zijn. Verras ons! Stuur jouw bijdrage in voor 12 december naar nsehbomonitor@avans.nl en maak kans op een leuke prijs, zoals een coole JBL Clip 4. De beste bijdragen delen we binnen Avans om nog meer studenten te stimuleren om mee te doen.

In februari 2022 worden de resultaten van deze eerste Ambitiemonitor gedeeld.

Laatst bijgewerkt op 3 december 2021.