Xplora

print

Ambitiemonitor: samen maken we het waar

7 oktober 2022

De wereld verandert en Avans beweegt mee. Met Ambitie 2025 zetten we sterk in op flexibel onderwijs en persoonlijke leerroutes. Zodat onze studenten klaar zijn voor de toekomst. Maar of we het goed doen willen we graag van jou weten. Help ons en vul de Ambitiemonitor in.

Ambitiemonitor

Bedrijven en opleiding vragen om meer flexibiliteit en vrije keuzeruimte. Achter de schermen werken we hard aan onderwijs dat past bij het werk van de toekomst. Sommige dingen zijn al merkbaar, andere misschien nog niet. Hoe ervaar jij dit als student of medewerker? Dat is het uitgangspunt van de Ambitiemonitor. Het is een korte enquête waarin we je eenmaal per jaar vragen naar je ervaringen met onze doelen.

Uitnodiging

Op maandag 10 oktober ontvang je een uitnodiging voor de enquête in je Avans mailbox. Klik op de link om deel te nemen en vul de monitor in. Dit duurt ongeveer 10 minuten.

Leuke prijzen

Elke student die de enquête invult maakt kans op een weekendje weg in Europa voor 2 personen, een Samsung Galaxy Watch4 of JBL Tune 230 NC noise cancelling oordopjes. Ook verloten we 10 bonnen van Bol.com en 10  bonnen van Thuisbezorgd.nl. Doe dus mee.

Laatst bijgewerkt op 7 oktober 2022.