Corona-update: uitleen boeken beperkt mogelijk

9 juli 2020

We willen het voor studenten en docenten mogelijk maken om boeken en andere leermaterialen uit Xplora te reserveren en af te komen halen. Daarom stelt Xplora deze service beperkt open.

Afhalen, hoe werkt dit?

Studenten en docenten kunnen boeken aanvragen door een mail te sturen naar xplora@avans.nl, met daarin de volgende gegevens:

• naam en student- of medewerkersnummer
  • titel boek en eventuele andere gegevens zoals druk
  • afhaallocatie

• Wacht vervolgens ons afhaalbericht af.
  • Ophalen kan elke werkdag tussen 10.00 en 14.00 uur

Xplora zet de aanvragen klaar vlakbij de recepties op:

• Breda (Hogeschoollaan)
  • Tilburg (Professor Cobbenhagenlaan)
  • Den Bosch (Onderwijsboulevard)
  • AKV|St.Joost Breda (Beukenlaan)*
  • AKV|St.Joost Den Bosch (Parallelweg)*

Aanvragen in Den Bosch van Hervenplein kunnen worden afgehaald op Onderwijsboulevard.

* Voor het ophalen van boeken bij AKV|St.Joost moet nog wel een afspraak gemaakt worden. Dat kan via deze link.

Boeken terugbrengen?

Alle leningen zijn voorlopig verlengd tot en met dinsdag 8 september. Je kunt ook altijd zelf verlengen en je uitleendata checken via deze link.

Inleveren van geleende materialen is op afspraak mogelijk. Neem daarvoor contact op via xplora@avans.nl.

Volg voor het laatste nieuws over Xplora de berichtgeving op deze site, voor algemene informatie over maatregelen en studie coronavirus.avans.nl.

Online blijven we open

Vergeet ondertussen niet dat we 24/7 online toegang bieden tot heel veel materialen, zoals e-books en databanken.

Je kunt ons vragen stellen per e-mail, via xplora@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 9 juli 2020.