Corona-update: uitleen boeken beperkt mogelijk

25 mei 2020

We willen het voor studenten en docenten mogelijk maken om boeken en andere leermaterialen uit Xplora te reserveren en af te komen halen. Daarom stelt Xplora deze service beperkt open.

Afhalen, hoe werkt dit?

Studenten en docenten kunnen boeken aanvragen door een mail te sturen naar xplora@avans.nl, met daarin de volgende gegevens:

• naam en student- of medewerkersnummer
  • titel boek en eventuele andere gegevens zoals druk
  • afhaallocatie

• Wacht vervolgens ons afhaalbericht af.
  • In het afhaalbericht zit een link waarmee je zelf een tijdstip plant om de boeken (maximaal vijf per persoon) af te halen.
  • Hou je alsjeblieft aan dat tijdstip.

Xplora zet de aanvragen klaar vlakbij de recepties op:

• Breda (Hogeschoollaan)
  • Tilburg (Professor Cobbenhagenlaan)
  • Den Bosch (Onderwijsboulevard)

Aanvragen in Den Bosch van Hervenplein en Parallelweg kunnen worden afgehaald op Onderwijsboulevard, aanvragen in Breda van Beukenlaan op Hogeschoollaan.

Boeken terugbrengen?

Inleveren van geleende materialen is niet mogelijk. Alle leningen zijn voorlopig verlengd tot en met dinsdag 8 september. Volg voor het laatste nieuws over Xplora de berichtgeving op deze site, voor algemene informatie over maatregelen en studie coronavirus.avans.nl.

Je kunt ook altijd zelf verlengen en je uitleendata checken via deze link.

Online blijven we open

Vergeet ondertussen niet dat we 24/7 online toegang bieden tot heel veel materialen, zoals e-books en databanken.

Je kunt ons vragen stellen per e-mail, via xplora@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 25 mei 2020.