Corona-update: beperkte uitleen multimedia-apparatuur

19 maart 2020

Er is op dit moment al veel apparatuur in omloop. We willen tegemoetkomen aan de vraag van studenten en docenten en tegelijk zorgen voor een eerlijke verdeling van de beschikbare middelen.

Afhalen, hoe werkt het?

• Vraag apparatuur uiterlijk daags van te voren aan, voor 16.00 uur. Doe dit in een mail naar multimediasupport.breda@avans.nl (Breda) of multimediasupport.denbosch@avans.nl (Den Bosch).

• Geef in de mail duidelijk aan welke apparatuur je wanneer wilt gebruiken. Bekijk het assortiment.

• Apparatuur kan uitsluitend afgehaald worden op dinsdag en donderdag, tussen 10.00 en 14.00 uur.

• Dit loopt via de recepties op de hoofdlocaties in Breda (Hogeschoollaan) en Den Bosch (Onderwijsboulevard).

• De uitleen geldt voor maximaal een week.

• Inleveren van apparatuur op dezelfde locatie, ook op dinsdag of donderdag, tussen 10.00 en 14.00 uur.
Laatst bijgewerkt op 23 maart 2020.