Collecties Hogeschoollaan verplaatst

18 augustus 2022

Deze zomer zijn de collecties van Xplora Hogeschoollaan verdeeld over meerdere locaties. Techniek en Algemeen vind je voortaan op Lovensdijkstraat 63 en de onderwijsmethoden en jeugdboeken bij de loopbrug op de 2e verdieping van de Hogeschoollaan. De overige vakgebieden blijven nog even op de oude plek op de begane grond van Xplora aan de Hogeschoollaan.

OpenX

De verhuizingen zijn deels een voorbereiding voor de geplande verbouwing van Xplora Hogeschoollaan tot OpenX. Ook hebben sommige academies te kennen gegeven om de materialen dichter bij de opleidingen te willen plaatsen.

Na de herfstvakantie verhuizen ook de resterende materialen van AWEG op gebied van gezondheid, gedrag en maatschappij en onderwijs en opvoeding naar de loopbruggen op de 2e en 3e verdieping van het schoolgebouw.

Wat vind je waar?

• Techniek en Algemeen (zoals boeken over onderzoeksvaardigheden en solliciteren) staat nu bij LD101 aan de Lovensdijkstraat 63.

• Onderwijsmethoden en jeugdboeken zijn geplaatst bij de loopbrug op de 2e verdieping van de Hogeschoollaan.

• Economie gaat volledig over op online bronnen. De fysieke boeken en tijdschriften van economie zullen voor de herfstvakantie uit de collectie verwijderd worden.
  • De overige vakgebieden blijven tot de herfstvakantie beschikbaar op de begane grond van Xplora Hogeschoollaan.

Op elke plek komt een uitleenapparaat waarmee je zelf kunt lenen en een inleverbak.

Voorbeeld van een aanduiding van de plaatsing in Kaluga

Laatst bijgewerkt op 18 augustus 2022.