Doe mee aan de Nationale Studenten Enquête 2021. Juist nu!

25 februari 2021

Wat vind jij van jouw opleiding en van Avans Hogeschool? Tot en met 14 maart heb je nog de kans om dit aan te geven in de Nationale Studenten Enquête (NSE). Studiekeuze123 neemt deze enquête elk jaar af onder alle studenten in het hoger onderwijs.

Met de NSE geef je in 10 minuten aan wat er volgens jou goed gaat en wat er juist beter kan binnen jouw opleiding. In november vroegen we je hoe het met je gaat en wat je van Avans nodig hebt om ook in deze bijzondere situatie goed te kunnen studeren. De NSE zoomt in op de kwaliteit van het huidige onderwijs. Zo bevat de NSE een extra vragendeel over leren op afstand. We gebruiken bij Avans jouw feedback om ons onderwijs continu te verbeteren.

Vragenlijst

Al veel studenten hebben gereageerd op de NSE, maar om een goed beeld te krijgen hebben we ieders mening nodig. Als je dus nog niet hebt meegedaan: laat ons weten wat jij vindt via de vragenlijst van de Nationale Studenten Enquête

Laatst bijgewerkt op 25 februari 2021.