Nationale Studenten Enquête gaat van start

12 januari 2018

Wat vind jij van jouw opleiding en van Avans Hogeschool? Vanaf 15 januari kun je dit aangeven in de Nationale Studenten Enquête (NSE) die onder alle studenten in het hoger onderwijs wordt afgenomen door Stichting Studiekeuze123.

Hou je mail in de gaten voor de uitnodiging. Het is voor jou als Avans-student dé kans om aan te geven wat er goed gaat en wat er juist verbeterd mag worden. We gebruiken bij Avans de feedback om de kwaliteit van jouw onderwijs continu te verbeteren. Doe dus mee aan de NSE 2018.  Laat je horen. Wij luisteren.

Kwaliteit verbeteren

Avans neemt de resultaten serieus. Ieder jaar voeren we verbeteringen door naar aanleiding van de NSE uitkomsten. Het is belangrijk dat je ieder studiejaar de enquête invult. Zo kunnen we de kwaliteit bewaken en verbeteracties volgen. Jij en studenten na jou hebben hier profijt van.

Naar aanleiding van de NSE van voorgaande jaren zijn verbeteringen doorgevoerd op het gebied van stagebegeleiding, het aantal stilteplekken en het aantal beschikbare stopcontacten op de onderwijslocaties. Ook is er specifieke aandacht voor roostering. Soms zijn verbeteringen heel concreet, soms wat minder zichtbaar.

Wij hopen dat zoveel mogelijk studenten de NSE weer invullen. Zo zijn de resultaten een afspiegeling van een brede groep studenten. Alvast bedankt voor je deelname!

Laatst bijgewerkt op 12 januari 2018.