Oefen je presentatie in de studio

5 februari 2018

Sta jij soms ook met klamme handen als je een pitch of presentatie moet geven? Zoals met veel dingen geldt: oefening baart kunst. Het helpt enorm als je voor een presentatie 'droogzwemt', dat wil zeggen: oefent zonder echt publiek. Dat kun je doen in een projectruimte, met een aantal kritische studiegenoten.

In de studio's van Xplora kun je het ook opnemen, zodat je jezelf terugziet en -hoort. Confronterend misschien, maar je leert er erg veel van. Daarna sta je een stuk zekerder voor een publiek. Sommigen gaan zelfs zover dat ze de hele presentatie omzetten in een professionele productie.

Breda Hogeschoollaan en Den Bosch Onderwijsboulevard hebben allebei een studio met ruime faciliteiten. Iedere student of docent kan hier terecht.

Kleinere Xplora's bieden vaak ook mogelijkheden in de vorm van apparatuur voor opname en montage.

Laatst bijgewerkt op 7 februari 2018.