Week van de Internationale Student Virtual Meet Up

2 november 2020

Ontmoet je medestudenten van verschillende studieprogramma’s tijdens de Week van de Internationale Student. Ook als je een Nederlandse student bent! We brengen alle studenten met internationale ambities, ervaringen en met een internationale achtergrond samen tijdens een virtuele meet up. Iedereen is uitgenodigd voor een gezellige en informele onderbreking van je online lessen en tentamens.

Het online programma is gevuld met stand-up comedy, online challenges, een bingo en live muziek. Je kunt bovendien leuke prijzen winnen. Schrijf je in en doe mee op 18 november om 16.30 uur.

De eerste 100 aanmelders krijgen een verrassing thuis gestuurd. Ontmoet elkaar tijdens de Week van de Internationale Student, waar ter wereld je momenteel ook studeert of stage loopt!

Wat: Week van de Internationale Student Virtual Meet Up
Wie: alle studenten met internationale ambities, ervaringen of achtergrond
Datum: woensdag 18 november 2020
Tijd: 16.30 – 18.00 uur
Meld je aan via deze link: https://fd7.formdesk.com/omnismart/wotis_2020

Laatst bijgewerkt op 2 november 2020.