3e verdieping Xplora OWB open

25 juli 2016

De meeste studenten hebben nog vakantie. Toch is vanaf vandaag de derde en laatste verdieping van Xplora op de Onderwijsboulevard 215 weer open. Nog niet alles is helemaal klaar. In de komende weken worden de puntjes op de i gezet.

Eind mei werd hier met de verbouwing gestart. De eerste en tweede verdieping van Xplora waren eerder dit jaar al klaar.

Rust

De derde verdieping is de rustigste verdieping van Xplora.

Je komt deze bovenste etage binnen via de gang of het trappenhuis. Door het vele blauw is deze de Lucht genoemd.

Hier vind je een rij treinzitjes.

Linksom loop je naar het Stiltegebied. Vooraan zijn nog een aantal groepsplekken.

Achter een afscheiding kom je bij de stiltewerkplekken. Studenten kunnen hier in alle rust zelfstandig werken.

Hier is ook een flink aantal vaste pc’s om aan te werken. Achterin zijn nog vier projectruimtes die gereserveerd kunnen worden.

Volg ons dossier of bekijk het fotoalbum hieronder.

Laatst bijgewerkt op 8 augustus 2016.