Xplora

print

Doe mee aan de Nationale Studenten Enquête 2021

18 januari 2021

Wat vind jij van jouw opleiding en van Avans Hogeschool? Vanaf de week van 18 januari krijg je de kans om dit aan te geven in de Nationale Studenten Enquête (NSE). Studiekeuze123 neemt deze enquête elk jaar af onder alle studenten in het hoger onderwijs. Hou je mail in de gaten voor de uitnodiging. 

In november vroegen we je hoe het met je gaat en wat je van Avans nodig hebt om ook in deze bijzondere situatie goed te kunnen studeren. De NSE gaat wat dieper in op de vraag wat er volgens jou goed gaat en wat er juist beter kan. We gebruiken bij Avans jouw feedback om de kwaliteit van het onderwijs continu te verbeteren. Doe dus mee aan de NSE 2021. Juist nu!

Kwaliteit verbeteren

Avans neemt de resultaten serieus. Naar aanleiding van eerdere NSE’s zijn verbeteringen doorgevoerd op het gebied van roostering, stagebegeleiding en het aantal werkplekken op de onderwijslocaties. Soms zijn verbeteringen heel concreet, soms zijn ze pas zichtbaar op langere termijn. 

Het is belangrijk dat je de enquête elk studiejaar invult. Zo kunnen we de kwaliteit bewaken en kijken of de verbeteringen het gewenste effect hebben. Jij, en studenten na jou hebben hier profijt van. 

Om je extra te motiveren om mee te doen, verloot Studiekeuze123 fraaie prijzen zoals noise cancelling headphones en een Macbook Air onder de deelnemers. Of dat allemaal nodig is voor een vragenlijst die je invult terwijl je op de volgende bus of trein staat te wachten?

Laatst bijgewerkt op 19 januari 2021.